Albertslund smagte på Coop Byen til Grøn Dag

Der blev spist skoleagurker og stillet mange gode spørgsmål, da Coop Byen fremviste sin model for første del af byggeriet til Grøn Dag i Albertslund.

Coop Byen var endnu engang med, da Grøn Dag løb af stablen på materialegården i Albertslund. Her kunne besøgende se en model og illustrationer af det planlagte byggeri vest for Vallensbæk Torvevej, få en kop cirkelkaffe, smage danske skoleagurker og snackgulerødder og stille spørgsmål til den kommende bydel.

Arrangementet foregik lørdag den 7. maj, og Coop Byens stand var i år centreret omkring klimavenlig og bæredygtig mad. Der blev derfor delt grønne snacks ud, og Albertslunds børn fik mulighed for at klippe-klistre med Madpyramiden og få en plakat med hjem.

Albertslund Grøn Dag er en stor årlig markedsdag for natur- og miljørelevante aktiviteter i Albertslund. Her kan man møde byens forskellige grønne foreninger og initiativer, og aktiviteterne spænder fra køb af planter og insekthoteller til gode råd og oplysning om beskæring af planter og varmeforsyning.

Coop Byen forvandler Coops p-pladser og gamle lagerhaller i Albertslund til en ny bydel med 1.800 bæredygtige kvalitetsboliger. Bag første del af byggeriet står Coop og PensionDanmark sammen om at skabe et nyt kvarter, hvor lokale fællesskaber, bæredygtigt hverdagsliv og Coops historie er i centrum.